ReMarking Romania – cel mai mare proiect de remarcare al traseelor montane din România

Asociația ArtTour România (www.arttour.ro) organizează la finalul acestei primăveri cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară. Proiectul “ReMarking Romania” are ca scop principal remarcarea traseelor montane din România. Prima ediție a proiectului se va desfășura în perioada 26-28.05.2017 la Dâmbovicioara, în județul Argeș, unde vor fi reabilitate 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului, în arealul  Ciocanu – Dâmbovicioara – Podu Dâmboviței. Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Salvamont Argeș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara și alte 10 asociații din Brașov, București, Argeș și Dâmbovița.

Deoarece ArtTour susține și gastronomia românească, sâmbătă, 27 mai, gazdele vor pregăti, pentru toți participanții, o masă festivă, unde producătorii locali își vor promova produsele și preparatele tradiționale specifice zonei Dâmbovicioara.

Acest eveniment va oferi nu doar o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie, ci și experiențe unice pentru cei aproximativ 100 de voluntari implicați. ArtTour România alături de sponsorii proiectului vor asigura materialele pentru marcare, cazarea, mesele voluntarilor și distracția acestora. Astfel, contribuția oricărui pasionat de munte și de drumeții este binevenită!

harta-trasee-muntii-piatra-craiului_ReMarking Romania

Tot în weelend-ul 26-28 mai, în paralel cu proiectul de remarcare trasee montane, ArtTour România alături de Societatea Română de Protecția Mediului, Centrul de Informare Turistică Dâmbovicioara și Asociatia “Clubul Prieteniei” vor desfășura și o amplă campanie de ecologizare a zonei în cadrul proiectului “Dâmbovicoara Eco”. Oricine își dorește să contribuie la promovarea României este binevenit. Pentru mai multe detalii legate de proiectul de ecologizare Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara (www.turismdambovicioara.ro) vă stă la dispoziție.

Prin aceste 2 proiecte, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Dâmbovicioara din județul Argeș.

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care ne promovează România în 5 limbi străine. Promovarea spațiului carpatic reprezintă unul dintre obiectivele principalele ale asociației. Acest lucru se poate realiza prin întreținerea traseelor montane, realizarea de evenimente outdoor care împreună contribuie la creșterea potențialului turistic. Astfel, prin activitățile desfășurate, proiectele “ReMarking Romania” și “Dâmbovicioara Eco”, vor valorifica potențialul turistic al Dâmbovicioarei, contribuind la promovarea României.

Pentru mai multe informații referitoare la proiectul “ReMarking Romania” accesați https://www.facebook.com/events/1448904315417012/ .

Lăsați un răspuns

Puteți folosi tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>