Nessebar în imagini

Nessebar (12)

18 august 2013

Era ultima zi a vacanței noastre la Sozopol. Ca să nu mergem de două ori pe același traseu, am ales la întoarcere drumul prin Varna, care ne-a plăcut foarte mult din două motive. Primul e că trece aproape de mare și uneori peisajele sunt spectaculoase. Al doilea este ca ne-a oferit ocazia sa ne oprim pentru câteva ore la Nessebar, unul din cele mai frumoase orașe din Bulgaria. Reîntâlnirea cu bătrânul Nessebar ne-a prilejuit aceeași încântare pe care am simțit-o și la prima întâlnire, cu 5 ani în urmă. Am revăzut zidurile vechii cetăți, străzile înguste și casele vechi din lemn și piatra, bisericile ruinate și portul. Timpul a fost prea scurt ca sa ne bucuram în voie de tot ce are orașde oferit, dar cu toate astea ne-am simtit foarte bine.

Despre Nessebar (apropo, se citește Nesebăr) am mai scris cu ceva ani în urmă, așa că de data asta vă lasăm să priviți câteva fotografii.

Nessebar.JPG

Nessebar (2).JPG

Nessebar (3).JPG

Nessebar (7).JPG

Nessebar (8).JPG

Nessebar (11).JPG

Nessebar (13).JPG

Nessebar (14).JPG

Nessebar (15).JPG

Nessebar (17).JPG

Nessebar (19).JPG

Nessebar (20).JPG

Nessebar (24).JPG

Nessebar (23).JPG

7 comentarii la Nessebar în imagini

 • monca excursii romania  spune:

  e superb Nessebar-ul….eu una nu am fost asa hoatarata sa plec la bulgari dar am auzit tare multe lucruri bune despre el

  • Bogdan  spune:

   Nessebar e un oras frumos, iar Bulgaria nu-i deloc atat de periculoasa cum spun legendele urbane.

 • Traveling Hawk  spune:

  Pare tare pitoresc oraşul! Anul ăsta unde vi-aţi făcut vacanţa? Nu aveţi drum pe Arieş? Noi plecăm de aici miercurea viitoare, apoi, în sepembrie, vom fi 3 săptămâni pe insula Evia:-) O vară frmoasă în continuare!

  • Bogdan  spune:

   Pai inca nu ne-am facut vacanta, plecam in Turcia in septembrie. Am fost weekendul trecut la Cluj si am incercat sa te sunam ca sa ne oprim in drum pe la Aries, dar telefonul era inchis. Am incercat si vineri, si sambata. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem 🙁 Din pacate nici noi n-am stiut mai din timp, ca anuntam cu cateva zile inainte.

 • Traveling Hawk  spune:

  Chiar îmi pare rău! Sâmbătă a fost pe la noi Cătălin (aka Badger), cu Renate şi cumnata lui. Ce frumos era dacă veneaţi şi voi! Poate în altă vacanţă!

  Ne întoarcem acasă săptmâna viitoare şi luna viitoare mergem în Grecia:-)

  • Bogdan  spune:

   Am aflat de pe facebook ca v-a vizitat Catalin 🙂 Poate avem mai mult noroc data viitoare. Vacanta placuta in Grecia!

 • […] vazuta si pozata foarte frumos la Nessebar si Sozopol – LINK & […]

Lăsați un răspuns

Puteți folosi tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>