Festivalul luminii

Festivalul luminii

25 mai 2013

O plimbare de seară prin Parcul Carol ne-a transformat pentru o oră în spectatori ai unui spectacol mai puțin obișnuit. Festivalul luminii înseamnă o idee, o seară de primăvară și mii de lumânări aprinse care să amintească oamenilor de frumusețea lucrurilor mărunte.
Ideea s-a născut la Cluj într-o seară de iarnă, când Cercetașii României au organizat Seara Viselor Împlinite, așezând pe lacul din parcul central 200 de cutiuțe de hârtie cu lumânări aprinse, vise și speranțe. Anii au trecut, lumânările s-au înmulțit, data de organizare s-a mutat în lunile de primăvară, iar Seara Viselor s-a transformat în Festivalul Luminii. Cercetașii organizează evenimentul în mai multe orașe din țara.

Parcul Carol din București a fost luminat de mii de lumânări. Cercetașii au prezentat spectacole de lumină, au cântat la chitară și au reușit să ne facă să uităm pentru câteva ore de griji și probleme.

IMG_2231.JPG

IMG_2232.JPG

IMG_2238.JPG

IMG_2244.JPG

IMG_2245.JPG

IMG_2251.JPG

IMG_2258.JPG

IMG_2264.JPG

IMG_2269.JPG

IMG_2283.JPG

IMG_2294.JPG

Alte fotografii aici.

Etichete:  ,

2 comentarii la Festivalul luminii

  • Aliceee traveler  spune:

    Splendide pozele. Si la noi se organizeaza la Cluj dar nu am participat niciodata. In fiecare an citesc despre el dupa ce a avut loc. Daca s-ar promova mai mult astfel de evenimente si rata de participare ar fi mai mare ….

    • Bogdan  spune:

      Poate data viitoare reusim sa-l anuntam din timp 🙂 Prolema e ca nu se organizeaza in fiecare an la aceeasi data.

Lăsați un răspuns

Puteți folosi tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>