Top 10 destinații

În urmă cu câteva zile, Ioana a venit cu o idee interesantă: un top al destinațiilor pe care le-am vizitat (și care ne-au impresionat cel mai mult, desigur). A fost destul de complicat să alegem doar 10, dar până la urmă am reușit. Ce-a ieșit puteți vedea mai jos.

10. Kaliakra – stânci înalte și o Mare (Neagră) foarte… albastră. .

9. Dubrovnik –  a fost motivul pentru care am plecat la drum spre Croația. Nu ne-a dezamăgit.

8. Valencia – în primul rând din cauza Oceanografului. Am stat acolo o zi întreagă, și am mai fi stat…

7. Roma – un oraș deosebit, unde am petrecut câteva zile frumoase. Ne-a plăcut tot ce-am văzut acolo, în special Vaticanul și Fântâna Trevi.

6. Cipru – o insulă mică, dar plină de locuri faine, de la plaje minunate până la castele cocoțate pe vârfurile munților.

5. Granada – Cele mai frumoase fotografii din cartea noastra cu castele erau de la Granada, așa că am plecat în Spania special ca sa o vedem.

4. Paris  (și Versailles) – am stat o săptămâna și ne-am întors de acolo hotărâți să ne căsătorim, așa că ocupă un loc special în sufletul nostru.

3. Tenerife – a fost mini-vacanța noastră tropicală. Ne-am cățărat pe vulcan, am călătorit cu submarinul în adâncul oceanului, am văzut orașe coloniale și papagali colorați…

2. Bucovina  (și Maramureș) – vorba cântecului: Bucovina, plai cu flori… și cu păduri nesfârsite de brazi si râuri repezi…

1. Lacurile Plitvice –  cam așa ne imaginăm noi un colț de Paradis.

Acest articol face parte dintr-o campanie a blogosferei turistice, cu scopul de a prezenta cele mai frumoase destinații de călătorie. Puteți descoperi alte locuri interesante citind: Printre rânduri, Plăcerea de a călători, Funtur, TravelBadgers, World Traveller, 1001 Călătorii, Foto Travel, Buckelist, Catherine’s Crossroad, Paravion, Elena Cîrîc, Turism Market, În Turneu, Razvan Marc

Etichete:  

8 comentarii la Top 10 destinații

 • Mirel Matyas  spune:

  Frumos topul vostru. Ma regasesc si eu prin Plitvice, Dubrovnik si Valencia. Am mai fost si in Bucovina sau la Roma, dar…n-au incaput in topul meu.

  • Laura  spune:

   Cine stie, poate anul viitor topul va mai suferi ceva modificari… 🙂

   O zi frumoasa!

 • nickro  spune:

  Sunt convins ca ati lasat multe locuri frumoase pe dinafara! E greu sa alegi :)!

 • Laura  spune:

  Da, a fost o alegere foarte grea… a durat ceva pana ne-am hotarat. 🙂
  O zi frumoasa!

 • debt collection  spune:

  Superb.. Am ajuns in toate locurile mai putin in Croatia. Sa speram ca ajungem cat de curand!

  • Bogdan Onose  spune:

   Croatia e o tara foarte frumoasa, merita sa mergeti acolo.

 • Georgiana  spune:

  Lacurile Plitvice sunt intr-adevar superbe, toate destinatiile alese sunt extraordinare, am fost si eu in cateva dintre ele, dar am vazut in lista aceasta unele in care trebuie sa ajung neaparat. Foarte frumos.

Lăsați un răspuns

Puteți folosi tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>