Arhiva lunară octombrie 2011

Munții Baiului

18 septembrie 2007

Citește articolul

Primăvara la Cazanele Dunării

16 martie 2008

Citește articolul

Marea… Neagră?

25 septembrie 2007, in apropiere de Balcic

Mai multe detalii despre Miercurea fara cuvinte gasiti la Carmen.

Citește articolul

A fost odată ca niciodată…

Apus pe Coasta de Azur

Am primit cu vreo 3 saptamani in urma de la Ioana invitatia de a scrie despre prima calatorie in afara Romaniei. Ma gandeam de mult sa scriu cateva randuri pe tema asta, dar lipsa fotografiilor si a inspiratiei m-au impiedicat. Dar cum o asemenea invitatie nu se refuza, m-am asezat cu un ceai cald in fata si-am inceput sa-mi scormonesc amintirile.

Prima plimbare in afara granitelor a fost cu mult timp in urma, mai exact in 1998. Tocmai terminasem clasa a 9-a, obtinusem niste rezultate bunicele la o olimpiada nationala, si am primit ca premiu o excursie prin Europa. Am depus pasaportul proaspat obtinut la agentia care organiza excursia, ca sa obtina pentru tot grupul viza Shengen. Bineinteles ca era foarte tarziu, asa ca pentru a grabi un pic formalitatile de la ambasada, am primit cu totii cadou de la organizatori cate un bilet la campionatul mondial de fotbal, la meciul Romaniei cu Tunisia.

Citește articolul

Cheile Tâșnei

15 martie 2008, in apropiere de Baile Herculane

Citește articolul

Munții Bucegi

21 iulie 2007, in apropiere de cabana Diham

Citește articolul

Valea Doftanei

2 august 2008

Mai multe detalii despre Miercurea fara cuvinte gasiti la Carmen.

Citește articolul

Grecia: Salonic (partea 2)

Rotonda Sfantului Gheorghe

13 septembrie 2008

N-as putea spune daca ziua de 13 ne-a purtat ghinion, dar in orice caz, a inceput si s-a terminat intr-un mod mai putin placut. Dimineata, dupa micul dejun, m-am dus la receptia hotelului ca sa platesc cazarea, cu gandul ca duminica dimineata vom pleca devreme si s-ar putea sa nu o gasim pe domnisoara care vorbea engleza. Am gasit-o si am aflat cu surprindere ca rezervarea noastra era pana sambata, nu pana duminica. Eu m-am uitat la Laura, Laura la mine, amandoi la foaia cu rezervarea… zicea clar, pana pe 13 septembrie. Nici pana in ziua de azi nu-mi dau seama cum s-a intamplat.

In sf...

Citește articolul