La mare: plaja Corbu

21 august 2009

Am plecat iar la mare. Cu Tavi, Roxana, sora lui Tavi si prietenul ei, si o gasca mare de Ursi Trubaduri. Initial trebuia sa mergem la 2 mai, dar de data asta l-am abandonat pentru Corbu. Plecarea a fost o nebunie intreaga, cu oameni care s-au razgandit pe ultima suta de metri, cu cautat masini si alte asemenea lucruri placute. Am terminat bagajul la lumina frontalei, ca am ramas fara curent (multumim pe aceasta cale Electica pentru cina deosebit de romantica la lumina lumanarii). I-am luat pe Ancuta si Vladimir de acasa, apoi am plecat spre punctul de intalnire de la Grigorescu.

Am luat-o pe Lolek de acasa, ne-am intalnit cu Tavi si Ionut, si am pornit cu totii spre Constanta. La Navodari ne-am ratacit un pic, dar ne-a salvat GPS-ul. Am nimerit drumul spre plaja Corbu, si dupa ce-am plans un pic la telefon ne-a recuperat Leonidas. Eu am reusit performanta de a parca masina intr-o groapa cu nisip de unde n-am mai putut iesi. Deasemenea am reusit sa uit cortul acasa, asa ca am dormit in prima seara in masina.

Dimineata l-am convins pe BauBau sa ma ajute sa trag masina din groapa, dar si el a ramas in nisip. Pana la urma am scos amandoua masinile prin forta muschilor din dotare (vreo 6 oameni-putere, multumim baieti!). Mai departe nu-s prea multe de spus. Plaja, mare, iar plaja, iar mare… Seara deja ma bagasem in sac la somnic, dar am auzit acorduri de chitara, care m-au trezit imediat. Cantarea a fost munca de echipa: unii au adus chitara, Vladimir si BauBau au cantat (multumim!), altii au adus vinul, altii au facut playlist-ul, si asa mai departe. Mie mi-a placut mult, n-am mai stat de mult la lumina stelelor (luna era lipsa) sa ascult muzica la chitara.

Dimineata iar plaja, iar mare… Am facut schimb de pasageri cu Leonidas, care mergea in delta, si am plecat la Mamaia, in cautare de gogosi si colaci secuiesti. Dupa o plimbare prin statiune ne-am imbarcat iar si am plecat spre casa.

Pozele aici

2009-08-22 Corbu

Lăsați un răspuns

Puteți folosi tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>