Arhiva lunară august 2009

La mare: plaja Corbu

21 august 2009

Am plecat iar la mare. Cu Tavi, Roxana, sora lui Tavi si prietenul ei, si o gasca mare de Ursi Trubaduri. Initial trebuia sa mergem la 2 mai, dar de data asta l-am abandonat pentru Corbu. Plecarea a fost o nebunie intreaga, cu oameni care s-au razgandit pe ultima suta de metri, cu cautat masini si alte asemenea lucruri placute. Am terminat bagajul la lumina frontalei, ca am ramas fara curent (multumim pe aceasta cale Electica pentru cina deosebit de romantica la lumina lumanarii). I-am luat pe Ancuta si Vladimir de acasa, apoi am plecat spre punctul de intalnire de la Grigorescu.

Citește articolul

Excursie în Munții Parâng

14 august 2009

La invitatia lui Ionut si a Danei de a petrece un weekend in Parang ne-am invoit vineri seara de la servici si am plecat acasa pe la 4. Am mancat repede, am terminat bagajul si am pornit dupa Mihaela si Edy. Pe la 7 am plecat de la ei spre Pitesti. Pana la iesirea pe autostrada am mai pierdut vreo ora pe la semafoare.

Citește articolul

Slănic Prahova: Salina Unirea

8 august 2009

Pentru weekendul asta planuiam o excursie la munte. Multi am fost, putini am ramas. Putini, adica eu, Laura, Tavi si Roxana. Dupa ce-am intors problema pe toate partile ne-am hotarat sa mergem la Slanic, sa vedem salina. Zis si facut. Pe la 8 si jumatate ii luam pe Tavi si Roxana de acasa si porneam pe DN1 spre Ploiesti, apoi spre Slanic. Drumul a fost fara peripetii, am ajuns intr-o ora si un pic.

Merg...

Citește articolul

Transfagarașanul

25 iulie 2009

Am plecat din Bucuresti pe la 8 si jumatate dimineata spre Fagaras. Auzisem multe lucruri despre Transfagarasan, si bune, si rele. Din cele bune mi-au ramas in gand peisajele superbe ale muntilor Fagaras, din cele rele, milioanele de gropi de pe partea argeseana a drumului.

Citește articolul

La mare: plaja Krapets

18 iulie 2009, ora 4 dimineata. Ceasul suna insistent. Il aud ca prin vis. Pana la urma reusesc sa ma ridic din pat. O trezesc si pe Laura. Mergem la mare, prima data pe vara asta.

Citește articolul